Flyg från Sverige till London – detta bör du tänka på

Flyg från Sverige till London – detta bör du tänka på

Det finns många alternativ för den som vill flyga från Sverige till London. Det allra enklaste och mest uppenbara kanske är flyg från Arlanda, men det finns så klart många alternativ och en del annat att tänka på. 

Du kan flyga till London från dessa platser i Sverige:

De flesta platser har avgångar tidig morgon, vilket gör att du får en hel del tid över att spendera när du väl är på plats i London. 

Välj flygplats att flyga till

Finns det något tråkigare när man väl är på plats än en evighetslång transfer från flygplatsen och till stället du flyger till? Samma sak gäller så klart när du flyger till London. Om du t.ex flyger men Ryan Air från Sverige till London kommer du att landa på Stansted, en bit norr om London. Transfer tar ungefär 2,5 timme och kostar från £40 och uppåt beroende på om du åker buss, tåg eller taxi. 

Genom att köpa en lite dyrare flygbiljett kan du istället landa på Heathrow, norr om staden. Från Heathrow hoppar du sedan på tunnelbanan och åker därefter Piccadilly Line ända in till centrala London där du enkelt kan byta linje för att ta dig vidare.

Vilken eller vilka flygplatser du kan landa på i London är helt beroende på vilket flygbolag du reser med och vart du flyger ifrån.

När du bokar din resa

Om du har klickat runt en del på flygbolagens sidor och jämfört så har du förmodligen fått ett dyrare pris än när du började leta. Detta beror på att flygbolagen sparar kakor på din dator och vet att du är intresserad av resan. De har sett att du har sökt efter samma destination och datum flera gånger och förstår att du är redo att köpa. 

Genom att starta ett inkognitofönster i din webbläsare eller rensa dina cookies innan du går vidare säkerställer du att du inte betalar mer än nödvändigt!

Kommentarer på "Flyg från Sverige till London – detta bör du tänka på"