4 Camden-pubar du inte får missa när du är i London

4 Camden-pubar du inte får missa när du är i London

Öl finns det gott om i Camden och du behöver inte gå många meter försen det uppenbarar sig ett vattenhål. Det finns dock ett par ställen du bara inte får missa.

Tapping the Admiral

Visserligen rent tekniskt utanför Camden men fortfarande på gångavstånd ligger den otroligt mysiga puben Tapping the Admiral. Att den är anrik och funnits med ett tag behöver knappast sägas, det är er du när du klivit innanför dörrarna. Personalen är trevlig och maten håller hög standard.

Camden brewery bar

Camden-ölen är det möjligt att du snubblat över en gång eller två, då pale ale-varianten. Ett stenkast från Tapping the Admiral ligger det första bryggeriet för den ölen. De har en härlig bar där de under den varmare tiden på året även serverar mat. Här hittar du all öl i sortimentet och även en del schyssta kläder och annan merch. Denna pub stänger 11, så passa på att gå hit tidigt på kvällen.

Brewdog Camden

När vi är inne på att prata om bryggerier som har sin egen pub kan man inte undgå att prata om Brewdog. Väldigt nära tunnelbanestationen vid Camden finns Brewdogs egen pub där de förutom klassiker som Punk Ipa även serverar tillfälliga specialare och annat spännande. Väl värt ett besök!

The Oxford Arms

Inte långt från Brewdog hittar du The Oxford Arms, också den med en genuin känsla. Här finns ofta livemusik och en mycket trevlig uteplats. Skulle det vara fullt, (eller inte nog fullt) kan du gå över gatan till:

The Elephants head

Sist men inte minst, en pub som ofta har livemusik, karaokekvällar och "open mic night" är The elephants head. Här finns bra öl och ett ständigt hålligång.

När du sedan har fått nog av pubsvängen och ska ta dig hemåt, glöm inte att tunnelbanan slutar gå vid midnatt. ;) 

Kommentarer på "4 Camden-pubar du inte får missa när du är i London"