3 annorlunda aktiviteter att göra i London

3 annorlunda aktiviteter att göra i London

Glöm afternoon tea. London har så galet mycket mer att bjuda på! Öppna dina sinnen och ta del av tre grymma tips här. 

Escape Room

Om du inte testat Escape Room ännu kommer du nu möjligtvis tänka "hur kul kan det vara". Du blir inlåst i ett rum och har en timme på att ta dig ut. För att lyckas behöver du upptäcka hemliga gångar, lösa pussel och så vidare. Varje rum har en unik historia och ett eget tema och timmen kommer springa iväg fortare än du anar. London har många bra Escape Room att bjuda på. ClueQuest är i min mening ett av de bättre, och har många snygga rum av olika svårighetsgrad. Varför inte annars testa ett Harry Potter-rum, när du ändå är på plats?

Alcotraz

Gillar du att bli inlåst men gärna fortsätter kan du välja att bli inlåst på puben Alcotraz. Trä på dig en orange tröja och bli i låst i en autentisk fängelsecell i ett par timmar. Med öl så klart!

Shoppa i Shoreditch

I Shoreditch finns Londons hippaste gator. Här trängs startup-företagen med varandra, men här finns också en av Londons mest unika shoppingupplevelser. Efter en gata har man ställt upp lastcontainrar och inrett varje container som en affär. Containrarna inrymmer både kända och okända varumärken och förutom kläder, inredning och prylar finns det även gott om restauranger. 

Kommentarer på "3 annorlunda aktiviteter att göra i London"