10 tips för att hitta bästa boendet i London

10 tips för att hitta bästa boendet i London

Det finns mycket att tänka  på när det kommer till att välja boenden i London. Här kommer 10 tips som kan vara bra att tänka på när du letar boendet för din semesterresa.

Välj ett boende nära platsen du ska bo

London har så klart en väl fungerande kollektivtrafik, men om du redan nu vet att du mest kommer hålla till i de norra delarna kanske det är dumt att boka ett hotell centralt, som dessutom kostar mer? Om ditt boende ligger nära anslutningar till kollektivtrafik är så klart ett stort plus!

Har du kollat Airbnb?

När du tittar efter boenden, leta dig inte blind på hotell. Om du ändå ska upptäcka en av Europas härligaste städer, varför inte passa på att hyra ett mer spännande boende? 

Hotels.com och Booking.com

Bokningstjänster som Hotels och Booking lägger ofta på en liten summa på din bokning för att täcka sina kostnader. Ofta kan du få ett bättre pris genom att boka på hotellet direkt. 

Rullstolsburen eller särskilda behov

Det är inte så att London inte håller en hög standard på sina boenden. Men det är inte lika vanligt som i Sverige med boenden anpassade för rullstolsburna. Korridorer och dörrar är ofta trånga, så om du har särskilda behov är det idé att kontrollera detta med hotellet innan du bokar.

Kommentarer på "10 tips för att hitta bästa boendet i London"